Stylat drivs av mig Emelie Jäder
Jag har genom ett genuint intresse och många års praktiserande specialiserat oss på inredning av hem och företagslokaler.

Vi hjälper dig att välja rätt design för dig och ditt utrymme som uppfyller de funktionella behoven, stilen och självklart inom den budget du kan tillåta dig. Vi har en bred erfarenhet av design och inredning av lägenheter och företagslokaler och jobbar då med allt från designklassiker och retrofynd till IKEAs godbitar.
Vi jobbar med att snabbt hitta de bästa lösningarna för dina behov.

Inredningskonsultationer för
privatpersoner och företag

STYLAT erbjuder inredningskonsultationer och stylinghjälp för såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder allt ifrån totala konsultprojekt med framtagande av inredningsförslag i flera utföranden till mindre stylingprojekt inför exempelvis en hus- eller lägenhetsförsäljning.

Möjlighet finns också att konsultera kring enstaka rum, uteplatser eller trädgårdar för att få till en genomgående stil gällande val av färgsättning och detaljer. För företag kan jag bistå med konsultationer och förslag för reception, väntrum, fikarum och liknande utrymmen men jag har också erfarenhet av inredningsprojekt för hotell- och restaurangverksamheter.

I alla våra projekt är vi lyhörda på dina behov som kund utifrån ditt utrymme vad gäller såväl funktionella som ekonomiska krav men såklart också utifrån vilken känsla och stil du trivs i. Vi har bred erfarenhet av
design och inredning för både hus, lägenheter och sommar/fjällstugor men också företagslokaler och använder oss av allt ifrån designklassiker och retrofynd till IKEA’s godbitar.