Digital Inredning

Vår digitala inredningstjänst är den perfekta lösningen för dig med behov av professionell hemstyling men med varken tid, energi, eller för den delen intresse, för det. Denna tjänst ger dig en fullständig digital konsultation men till en bråkdel av kostnaden för fysiska hembesök och det fullständigt skräddarsydda paketet, men med allt av det professionella resultatet.

Att ge sig på egengjord hemstyling brukar sällan gå spikrakt – det är ofta kantat av osäkerhet, felköp och väntetider – och därför ger vi nu möjlighet till samma goda resultat som en fysisk hemstyling, men med mycket lägre insats.

Vår digitala inredningstjänst skapar ett professionellt inredningsförslag för dig i vår populära och beprövade skandinaviska inredningsstil, helt utifrån din egna planlösning i nuvarande boende.

I din digitala hemstyling kommer du få en moodboard, ett färgschema (som vidare referens vid nya möbelköp), en översiktlig 2D-ritning med nya möbler utplacerade, en högrealistisk 3D-rendering av det mest tongivande rummet i ditt nya hem.

Men inte nog med bilder, du kommer även få tillgång till en genererad 3D-modell av ditt färdigstylade boende, där du kan vandra runt och verkligen få en känsla för hur det kommer se ut innan du börjar förverkliga ditt projekt.

Sist men inte minst får du såklart också en fullständig produktlista av alla möbler och dekoration vi valt ut till ditt hem, komplett med priser och exakt vart du köper dessa.

Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss på digitalinredning@stylat.nu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
20220406_110910000_iOS-min

Våra formspråk

 

När du väljer inredning finns det såklart många olika stilar att välja på. De formspråk vi inreder med ser du här. Varje storlek på projekt finns i respektive stil. Stilarna och bilderna visar inte exakt vilka möbler du får rekommenderade i din digitala styling, de är snarare en fingervisning för hur de rekommenderade möblerna och dekoren kan komma att se ut.

Scandi

Känsla: Minimalistiskt men funktionellt.

Nedtonade färgval där vitt möter beige. Fokuset ligger på generösa ljusflöden och luftiga utrymmen. Det är enkelt och minimalistiskt med avskalade ytor, men som fortfarande ger en hemtrevlig atmosfär. Vill du fortfarande ha samma känsla men föredrar lite mer värme från ett träslag så kan Pale Wood vara något för dig.

Modern Organic

Känsla: Naturligt och harmoniskt.

Organisk står för naturlig. Så söker du efter mer natur runt omkring dig i ditt hem är detta ett optimalt val för dig. Naturen är bra för välmåendet och väl känt för att minska stress i vardagen. Med Modern Organic får du en lugn och naturlig oas med harmoniska textiler och naturmaterial.

Pale Wood

Känsla: Minimalistiskt men funktionellt.

Känsla: Likt Scandi så är Pale Wood minimalistisk och harmonisk med ljusa färgval men med också inslag av träslag såsom björk, ask och vitlaserad ek.

Browns

Känsla: Rofyllt och ombonat.

För dig som vill ha lite av allt. I Browns hittar vi det organiska av naturmaterialen, det grafiska i detaljerna och det skandinaviskt minimalistiska i de ljusa textilerna.

Greyscale

Känsla: En lightversion av Monochrome.

Utstrålar samma tidlöshet och elegans, men med inriktning på ett ljusare flöde i hemmet.

Monochrome

Känsla: Sofistikerad och tidlös.

Färgsättning av olika toner i gråskalan som slutligen möter svart. Med en grafisk lätthet och noggrant utvalda material får du ett tidlöst hem som utstrålar elegans.

Produktens innehåll

 

Vår digitala heminredning ger dig allt du behöver för att visualisera och på riktigt kunna bekanta dig med ditt nya boende.

Moodboard och färgschema:

En moodboard ger dig visuell ledning vad ditt hem är inspirerat av. Samma typ av möblemang och dekor kan du därför såklart hitta på valfritt ställe. Fördelen med en moodboard är att kunna jämföra nya inredningsdetaljer och se om det matchar i det övergripande temat.

Samma sak gäller för ditt färgschema, som guidar dig genom färgdjungeln. Färgschemat använder du för att uppskatta om nya detaljer eller möbler i ditt hem funkar ihop med det som redan finns, medans det samtidigt lämnar utrymme för din personliga touch.

Digital inredning: Moodboard
Möblerad 2D- och 3D-ritning, med högrealistisk rendering:

Din inskickade planlösning kommer att möbleras och levereras dels i en 2D-ritning, men även också som 3D-modell. 3D-modellen är en fullständig rendering av din lägenhet där du kan vandra runt i din nymöblerade bostad, och se objektet och all inredning från alla tänkbara vinklar och avstånd. På så sätt kommer du få en verkligt bra uppfattning om dimensioner, avstånd och overall känsla av resultatet.

Utöver detta får du även en högrealistisk 3D-rendering – en högst verklighetstrogen och detaljerad bild av hur ditt projekt, med dina personligt utvalda detaljer och möbler, kan komma att se ut.

Produktlista:

Din produktlista är en sammanställning över alla produkter som valts ut för ditt hem. Den presenteras komplett med produktspecifikationer, priser och en direktlänk till där du kan köpa respektive möbel eller dekor.

Digital inredning: Produktlista

Digital styling – ett exempel

Här ser du ett exempel på en tidigare kunds digitala styling. Oskar har gjort en omstyling av sitt hem med vårt eftertraktade formspråk av Pale Wood.

För att se mer av vår fysiska hemstyling, besök Före och efter och få inspiration för hur ditt projekt skulle kunna se ut.

Prissättning

Ditt projekt varierar i pris beroende på hur många rum som ska inredas. Vi följer en fast prislista med en stegvis ökning av 625kr per rum. Alla priser som specificeras är inklusive moms, och det tillkommer inga ytterligare tillägg eller avgifter.

Om ditt inredningsobjekt skulle hamna utanför dessa valbara ramar, tveka då inte på att kontakta oss, så att vi kan hjälpa dig med ditt specifika projekt.

Produkt
Pris
1 Rum och Kök 1 625 kr
2 Rum och Kök 2 250 kr
3 Rum och Kök 2 875 kr
4 Rum och Kök 3 500 kr
Större projekt Kontakta digitalinredning@stylat.nu

Hur du gör

 

När du har bestämt att digital hemstyling kan vara något för dig, är processen framåt väldigt enkel.

 

Digital inredning – såhär gör du: 
  1. Nuvarande steg: Välj storlek på ditt projekt – om du vill göra ett rum, två rum, eller fler. Nedåt på sidan hittar du de produkterna. Dessa motsvarar storlek på det projekt du vill genomföra. Det finns även flera varianter – inredningsstilar – på varje storlek.
  2. Genomför köpet på din produkt.
  3. Vid genomfört köp – skicka ett mail till digitalinredning@stylat.nu och bifoga din planlösning över det projekt du vill ha styling på. Du ser mer detaljerade instruktioner när köpet är genomfört.
  4. Ditt projekt är registrerat! Luta dig tillbaka och invänta din digitala nya hemstyling!