Homestyling vid försäljning

Genom homestyling finns det stora möjligheter för dig som säljare att få ut maximalt av objektet. Vi ser till att din bostad blir stylad och ger stora möjligheter till ökad försäljningsvinst, fler intressenter och snabbare köpbeslut. Vid en bostadsaffär är första intrycket viktigt och vi anpassar stylingen efter just din unika bostad. Homestyling handlar om att neutralisera och avpersonifiera bostaden med enkla medel och sedan visa den från sin allra bästa sida inför försäljningen.

Som kund får du professionella inredare som gör allt för att få din bostad att stiga i pris, ett stylat och tilltalande hem som en bred skara köpare kan se som sin framtida bostad samt eventuell uthyrning av möbler i rätt stil för just din bostad om så behövs.

Avdragsgill försäljningsutgift:
Precis som mäklararvodet är kostnaden för homestyling avdragsgill och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på skatteverkets blankett K6/K5. Detta fastställs i Skatteverkets ställningstagande 8/05: ”Utgifter för Homstyling får normalt anses vara en avdragsgill försäljningsutgift vid  kapitalvinstberäkningen till den del utgifterna avser: Konsultation och fotografering, Ommöblering , Lån/hyra av möbler, mattor, konst, gardiner etc. under visningen