Tjänster

Homestyling

Genom homestyling finns det stora möjligheter för dig som säljare att få ut maximalt av objektet. Vi ser till att din bostad blir stylad och ger stora möjligheter till ökad försäljningsvinst, fler intressenter och snabbare köpbeslut.

Inredningskonsultation

Från idé till verklighet. På en inredningskonsultation kommer vi hem till er bostad där vi tillsammans går igenom vad ni behöver hjälp med och i vilken utsträckning. Vi pratar kring era behov, stil och funktion. [Tillfälligt inaktiv tjänst, maila oss med information om vad ni behöver hjälp med så återkopplar vi]

Inredningstjänster företag

Är din företagslokal i behov av en förändring? Behöver du hjälp med att skapa en inbjudande entré, ett trivsamt personalrum eller ett praktiskt kontor? Vi hjälper ert företag att skapa en miljö där era kunder, gäster och personal kan trivas.

Digital inredning

Vår digitala inredningstjänst är den perfekta lösningen för dig med behov av professionell hemstyling men med varken tid, energi, eller för den delen intresse, för det. Denna tjänst ger dig en fullständig digital konsultation.